Masinute Electrice


Masinute Electrice Copii

Cu siguranță ai vazut și tu mașini electrice pentru copii în parcuri care ți-au atras atenția. Modul în care sunt create și chiar funcționalitățile de care dispun, parcă ne fac să ne dorim să fim din nou copii. Fiecare părinte își dorește tot ce este mai bun pentru copilul său și mai ales să aibă parte de răsfățul necesar. Cum tehnologia evoluează constant, pe piață apar modele de jucării din ce în ce mai evoluate, de care probabil noi nu ne-am putut bucura când eram copii.

O mașina electrica de copii poate fi utilizată de aceștia aproximativ în intervalul de vârstă 2 - 7 ani. Modul în care sunt create respectă design-ul celor mai îndrăgite brand-uri de automobile precum Ferrari sau Mercedes. Deși băieții sunt atrași mai mult de mașinuțe, aceste modele sunt potrivite și pentru fetițe.  Principalul scop pentru care au fost create masinutele electrice pare a fi doar distracția și amuzamentul celor mici. Însă nu este doar atât. Utilizarea de către copil a unei astfel de mașinuțe cu siguranță are un rol în dezvoltarea sa. Contribuie la dezvoltarea unor anumite abilități care îl vor ajuta pe cel mic atât la creșterea atenției și coordonării dar îl va pregăti și de viața de șofer. În plus, ca părinte îți vei putea da seama dacă este atras de domeniul automobilelor. 

Unele modele nu sunt doar pentru o simplă plimbare în parc. În funcție de înclinațiile pe care le descoperi la cel mic, poți achiziționa chiar și un motostivuitor electric cu lift funcțional și palet inclus. Acest model este mult mai antrenant pentru cel mic și dezvoltă mai multe capacități.

Caracteristicile unei mașini electrice pentru copii

Cel mic se poate bucura din plin de o plimbare, autonomia bateriilor ajungând și la 3 ore pentru masinute electrice copii. Principiul de funcționare pentru masinute electrice copii se bazează pe baterii sau acumulatori cu reîncărcare.  

Pentru că siguranța celor mici este pe primul loc în lista priorităților oricărui părinte, nu trebuie să îți faci griji că se poate accidenta din cauza atingerii unei viteze prea mari necorespunzătoare. Mașinuțele electrice pentru copii ating viteze maxime de 6 sau 7 km/h. În plus, tu poți deține controlul în orice moment cu ajutorul telecomenzii de control parental. Totodată poți alege varianta în care ai încredere în abilitățile celui mic și să intervii doar în cazul în care este necesară o oprire de urgență. De asemenea mașinutele electrice sunt dotate cu centuri de siguranță dar și amortizoare pentru absorbția șocurilor. O mașina electrica pentru copii este varianta fidelă dar sigură a unei mașini pentru adulți. 

Printre dotările unei mașinuțe electrice pentru copii putem regăsi:

- interior din piele

- sunete ce imită un motor real

- oglinzi rabatabile

- cutie de viteze

- claxon

- bord luminat

- atingerea vitezei în mod progresiv, pornire lentă

- spațiu de depozitare

- redare audio Bluetooth sau USB

- comutator inainte-inapoi

Reține că la achiziționarea unei mașinuțe electrice pentru copii va trebui să alegi în funcție de vârsta și greutatea copilului tău. Descoperă gama de produse și fă-i celui mic un cadou special de care nu se va plictisi. Cu siguranță vei fi tentat să alegi o masina electrica copii îți va plăcea și ție!