Jucarii copii

Tablita de scris educativa colorata - Tablita Scolarului
 • Nou
Disponibil
Tablita de scris educativa si colorata cu doua fete pentru copii care dezvolta imaginatia, ajuta la invatat dar ofera si distractie in acelasi timp.
Puzzle din lemn - Cifre si operatii
 • Nou
Disponibil
35,00 RON
Puzzle din lemn cifre si operatii, pe fata se regaseste tablita cu cifre si operatii matematice iar pe spate este o tablita speciala pe care se poate scrie cu un marker special inclus in set. Dimesiuni : 30 cm lungime / 20 cm latime Dimensiuni litere : 1 cm grosime
Puzzle din lemn Alfabet - Litere mici
 • Nou
Disponibil
35,00 RON
Puzzle din lemn alfabet cu litere mici, pe fata se regaseste tablita cu litere iar pe spate este o tablita speciala pe care se poate scrie cu un marker special inclus in set. Dimesiuni : 30 cm lungime / 20 cm latime Dimensiuni litere : 1 cm grosime
Puzzle din lemn Alfabet - Litere mari
 • Nou
Disponibil
35,00 RON
Puzzle din lemn alfabet cu litere mari, pe fata se regaseste tablita cu litere iar pe spate este o tablita speciala pe care se poate scrie cu un marker special inclus in set. Dimesiuni : 30 cm lungime / 20 cm latime Dimensiuni litere : 3.5 cm lungime / 1 cm grosime
Alfabetar din Lemn cu Abac si Tabla
 • Nou
Disponibil
89,00 RON
O tablita recomandata tuturor copiilor intrucat nu este doar o tabla banala, ci o tabla cu 2 fete ( una pentru marker iar cealalta pentru creta  ), o numaratoare iar pe spate cel mic garantat va invata sa citeasca ( fiecare litera detine si un animalut care va ajuta la citit ) dar sa si numere ( fiecare cifra va avea pe spate un ajutor in numarat ).
Jucarie de asamblat din lemn
 • Nou
Disponibil
Jucarii din Lemn

Jucarie de asamblat din lemn

86,00 RON
Nu este doar un scaun ci si un avion sau o masinuta, modelele realizabile din acest scaun sunt infinite. Totul tine de cel mic si de creativitatea lui care ii va fi stimulata la maxim, impreuna cu vaz, auz si coordonarea membrelor.
Autobuz Interactiv din lemn cu Xilofon
 • Nou
Disponibil
95,00 RON
Autobuz Interactiv din lemn cu Xilofon este atat o jucarie cat si un centru educativ intrucat el dezvolta gandirea, auzul, coordonarea mana-ochi, logica dar recunoasterea formelor si a culorilor.
Buburuza Vesela - Sortator din Lemn
 • Nou
Disponibil
63,00 RON
Buburuza vesela, sortatorul educativ din lemn cu 15 piese dezvolta coordonarea mana-ochi a celui mic, recunoasterea culorilor si a formelor dar si gandirea logica.
Jucarie din lemn sortatoare - Floricica
 • Nou
Disponibil
39,90 RON
Jucaria din lemn in forma de floricica te provoaca sa potrivesti fiecare culoare si forma geometrica la locul ei, dar si sa creezi diverse forme folosind piesele.
Jucarie de Stivuire Ratusca Vesela
 • Nou
Disponibil
79,00 RON
Jucarie de Stivuire Ratusca Vesela, ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii ale copilului prin stivuirea inelelor culorate, ratusca se va aprinde si va reda melodii in timpul activitatii.
Masuta Girafa Interactiva si Multifunctionala
 • Nou
Disponibil
87,00 RON
Masuta muzicala cu lumini si mecanism rotitor, cilindru cu sunete pentru zi si noapte, trompeta muzicala, un mini pian si o girafa muzicala si cu lumini.
Centru de activitati volan cu proiector
Disponibil
99,00 RON
Volan cu proiector 2 in 1. Muzica si proiectie HD cu doua stagii de joaca : intins pe spate si stand in fundulet.
Marele explorator - Globul pamantesc educativ 5 in 1
 • Pret redus / -30,00 RON
Disponibil
169,00 RON 199,00 RON
1 Pareri
Marele Explorator – Globul pamantesc educativ 5 in 1 ii prezinta celui mic minunile lumii, il invata geografie si ii ofera ore de distractie. Globul dezvolta abilitatile creative, atentia, forta dinamica, organizarea si gandirea.
Papusa Cristina - Cu accesorii
Disponibil
71,00 RON
Papusa magica cu accesorii de par, umbrela si gentuta. Partenera de joaca perfecta pentru cea mica.
Papusa Maria - cu telecomanda
Disponibil
85,00 RON
Maria, papusa cu telecomanda vine acum insotita de : 12 cantece, 13 povesti, 12 melodii cunoscute, 5 dansuri si 12 instrumente muzicale. Totul este controlat prin telecomanda.
Set 50 de bile colorate
Disponibil
Jucarii Interactive

Set 50 de bile colorate

45,00 RON
Set 50 de bile colorate pentru copii, diametru 7 cm.
Centru de joaca 3 in 1 - Cort, tarc si tunel
Stoc zero
170,00 RON
1 Pareri
Centru de joaca pentru copii 3 in 1 format din 3 piese (tunel,tarc si cort), cele 3 piese se pot imbina intre ele formand un centru de joaca si distractie pentru cei mici.
Joc Toilet Trouble
Disponibil
Jocuri Copii

Joc Toilet Trouble

77,00 RON
Trage apa si urmareste incotro tasneste jetul de apa. Joc de tipul ruleta ruseasca, oare cine va fi stropit ? Trage de maneta si hai sa vedem.

Jocuri si jucarii,educative,interactive si de echipa pentru copii.