Fotolii din plus

Printul Broscoi - Fotoliu din Plus
  • Nou
Disponibil
110,00 RON
Printul Broscoi nu este numai un fotoliu din plus, poate fi si o perna si cel mai important, poate fi un bun partener de somn sau un prieten.
Little Owl - Fotoliu din Plus
  • Nou
Disponibil
110,00 RON
Little Owl Nu este numai un fotoliu din plus, poate fi si o perna si cel mai important, poate fi un bun partener de somn sau un prieten.
Winnie the pooh - Fotoliu din plus
  • Nou
Disponibil
125,00 RON
1 Pareri
Fotoliul din plus Winnie the Pooh, moale si catifelat, a ajuns la noi si este gata sa-ti incante copilul.
Fotoliu din plus - Ursuletul Fericit
Disponibil
110,00 RON
Fotoliul din plus ursuletul fericit, moale si catifelat, a ajuns la noi si este gata sa-ti incante copilul.
Fotoliu din plus Princess - Mov
  • La reducere!
Disponibil
120,00 RON 140,00 RON
Fotoliu din plus demn de o Printesa. Recomandat pentru toate fetitele cu varste cuprinse intre 5 luni - 5 ani.
Fotoliu din plus Ursuletul Vesel - maro deschis
Disponibil
Fotoliu in timpul zilei sau perna in timpul somnului, este perfect pentru orice. Este chiar si un prieten pentru copilul tau si cu el garantam ca va avea multe amintiri.
Fotoliu din plus Ursuletul Vesel - maro inchis
Disponibil
135,00 RON
Fotoliu in timpul zilei sau perna in timpul somnului, este perfect pentru orice. Este chiar si un prieten pentru copilul tau si cu el garantam ca va avea multe amintiri.
Fotoliu din plus 3 in 1 - Cangur - Taburet detasabil
Stoc zero
Fotoliul din plus Cangur 3 in 1 cu taburet de tasabil, pentru copilul tau sau pentru nepotel,este prezent la noi.Fotoliu in timpul zilei sau perna in timpul somnului, este perfect pentru orice. Este chiar si un prieten pentru copilul tau si cu el garantam ca va avea multe amintiri.Materialul este de calitate si rezistent, confectionat din plus catifelat...
Fotoliu din plus pentru copii - Dyno
Disponibil
135,00 RON
Fotoliul din plus Dyno, pentru copilul tau sau pentru nepotel,este prezent la noi.Fotoliu in timpul zilei sau perna in timpul somnului, este perfect pentru orice. Este chiar si un prieten pentru copilul tau si cu el garantam ca va avea multe amintiri.
Fotoliu din plus 3 in 1 Pinguin cu taburet detasabil
Stoc zero
Fotoliu in timpul zilei sau perna in timpul somnului, este perfect pentru orice. Este chiar si un prieten pentru copilul tau si cu el garantam ca va avea multe amintiri.Materialul este de calitate si rezistent, confectionat din plus catifelat si placut la atingere, umplutura fiind din vatelina sau burete.
Unicorn Gigant de calarit din plus
  • Pret redus / -21,00 RON
Disponibil
199,00 RON 220,00 RON
Marele unicorn a sosit la noi si este gata sa porneasca in noi aventuri alaturi de cei mici! Fotoliu din plus gigant, in forma de unicorn pentru calarit.
Fotoliu din plus - Mica Furnica
  • La reducere!
Disponibil
110,00 RON 125,00 RON
Fotoliul Furnica, pentru copilul tau sau pentru o persoana draga, este prezent la noi. Fotoliu in timpul zilei sau perna in timpul somnului, este perfect pentru orice. Este chiar si un prieten pentru copilul tau si cu el garantam ca va avea multe amintiri.
Micul cangur si puiul sau - Fotoliu din plus
  • Pret redus / -10,00 RON
Disponibil
125,00 RON 135,00 RON
Fotoliul din plus Micul Cangur, pentru copilul tau sau pentru nepotel,este prezent la noi.Fotoliu in timpul zilei sau perna in timpul somnului, este perfect pentru orice. Este chiar si un prieten pentru copilul tau si cu el garantam ca va avea multe amintiri.Materialul este de calitate si rezistent. Fotoliul este dotat cu fermoar pentru o spalare mai...
Fotoliu din plus Micul Marinar
  • Pret redus / -15,00 RON
Disponibil
105,00 RON 120,00 RON
Fotoliul din plus Micul Marinar, pentru copilul tau sau pentru nepotel,este prezent la noi. Fotoliu in timpul zilei sau perna in timpul somnului, este perfect pentru orice. Este chiar si un prieten pentru copilul tau si cu el garantam ca va avea multe amintiri.Materialul este de calitate si rezistent. Fotoliul este dotat cu fermoar pentru o spalare mai...
Fotoliu din plus - Minnie Mouse Dots
  • La reducere!
Disponibil
110,00 RON 140,00 RON
Ce se vede in zare ? Urechi rotunde, de culoare rosu-negru, fustita cu buline, un nas mic si zambetul pe buze. Cine sa fie oare ?

Fotolii din plus,in forma de personaje sau diverse animalute,cadoul perfect pentru copii.