Jucarii Muzicale

Proiector interactiv pentru bebe
Disponibil
89,00 RON
Proiector in forma de iepuras cu sunete muzicale. Poate fi atasat de patut iar copilul il poate folosi stand in fundulet sau intins pe spate. Proiectie dubla cu claritate HD pentru ca cel mic sa vada clar imaginile.
Mini orga vacuta cu sunete si lumini
Disponibil
39,00 RON
Orga vacuta cu o multime de sunete si melodii, o orga multifunctionala putem spune care dezvolta gandirea, simtul muzicii, auzul dar si te invata lucruri noi
Jucarie interactiva mini piano
Disponibil
35,00 RON
Un pian micut viu colorata si foarte distractiv, dotat cu lumini si sunete, dezvolta abilitatile muzicale ale copilului, gandirea si auzul.
Jucarie interactiva mini drum
Disponibil
35,00 RON
O toba micuta viu colorata si foarte distractiva, dotata cu lumini si sunete, dezvolta abilitatile muzicale ale copilului, gandirea si auzul.
Tableta educativa cu sunete pentru copii
Disponibil
Mica tableta educativa cu lumini si sunete.  Garanteaza ore de distractie dar productive, ore in care copilul tau va invata lucruri noi si interesante.
Jucarie muzicala si lampa de veghe Micul Curcubeu
Disponibil
Micul curcubeu vorbaret cu functie de lampa de veghe, viu colorat si cu multe cantece de cresa, sunete de animale si butoane precum : volum, on/off, play/pause si multe altele.
Masuta de activitati educationala si interactiva
Disponibil
Masuta de activitati inteligenta care iti poate ajuta copilul la distingerea formelor si culorilor, poate dezvolta abilitati motorii, de asemenea dezvolta si coordonarea ochi-mana, aceste abilitati sunt necesar de dezvoltat in primii ani de dezvoltare ai celui mic.
Centru de activitati interactive pentru bebe - Baby Gym
Disponibil
159,00 RON
Un centru de activitati care se potriveste diferitelor etapelor de crestere ale celui mic, imbunatateste flexibilitatea, miscarea si coordonarea.
Jucarie Interactiva Xilofon
Stoc zero
Jucarii Muzicale

Jucarie Interactiva Xilofon

25,00 RON
Xilofon de jucarie pentru copiiDezvolta anumite abilitati si capacitati ale copilului.Material de inalta calitate si rezistent. 
Bufnita amuzanta dansatoare cu muzica si lumini
Disponibil
Bufnita Invatatoare cu un design frumos si atragator vine sa te incante prin dansul,muzica si luminile lui.Nu vrea sa se odihneasca odata ce l-ai pornit si garantat o sa te faca sa zambesti atat pe tine cat si pe cel mic
Casuta Amuzanta Inteligenta - Cu muzica si diverse activitati
Disponibil
85,00 RON
Casuta garanteaza sa ii ofere celui mic o multitudine de activitati si de lucruri interesante care il fac mereu sa o foloseasca si sa ii descopere fiecare activitate, sunet, buton sau functie. Ea antreneaza mintea micutului si pe langa asta il si distreaza si il face sa zambeasca! Casuta cu activitati incurajeaza dezvoltarea si ajuta la: recunoasterea...
Broscuta amuzanta dansatoare
Disponibil
Jucarii Muzicale

Broscuta amuzanta dansatoare

47,00 RON
Broscuta amuzanta dansatoare, cu un design frumos si atragator vine sa va incante micutul prin dansul,muzica si luminile ei. Melodie cunoscuta si apreciata de copii care se potriveste cu stilul ei de dans.Are nevoie de baterii pentru a functiona.
Casuta muzicala multifunctionala - Centru de activitati
  • Pret redus / -15,00 RON
Disponibil
110,00 RON 125,00 RON
Jucarie multifunctionala sub forma unei casute interactive si amuzante. Acesta jucarie vine echipata cu diverse functii menite sa incurajeze copilul sa se dezvolte dar sa il si distreze prin diversitatea activitatilor, culorile vii si melodiile intersante insotite de sunete
Volan Interactiv cu activitati
Disponibil
70,00 RON
Mini volanul vesel pentru copii care le permite sa isi dezvolte curiozitatile, sa imite vorbitul si actiunile adultilor si sa imite sunetele de animale. Dotat cu oglinda retrovizoare care se poate misca in orice directie, schimbator, buton pentru pornit masina si difuzor, maneta pentru virat si posibilitatea de a ajusta pozitia volanului. Sunet foarte...
Pernuta cu activitati roz multicolor
Disponibil
75,00 RON
Pernuta pentru copilul tau echipata cu jucarii distractive, un prieten zornaitor si o jucarie pentru dintisori.
2 in 1 Proiector si Carticica Muzicala
Disponibil
90,00 RON
Proiector in forma de carte ciupercuta si cu sunete muzicale. Poate fi atasat de patut si din aceasta cauza copilul il poate folosi stand in fundulet sau intins pe spate. Proiectie dubla cu claritate HD pentru ca cel mic sa vada clar imaginile.

Jucarii muzicale pentru copii cu diverse sunete si activitati.