Jucarii din Lemn

Puzzle incastru din lemn multicolor - Alfabet
Disponibil
35,00 RON
Puzzle incastru din lemn multicolor alfabet, ajuta-l pe cel mic sa invete alfabetul intr-un mod distractiv cu acest puzzle din lemn calitativ.
Alfabetar din Lemn cu Abac si Tabla
Disponibil
89,00 RON
O tablita recomandata tuturor copiilor intrucat nu este doar o tabla banala, ci o tabla cu 2 fete ( una pentru marker iar cealalta pentru creta  ), o numaratoare iar pe spate cel mic garantat va invata sa citeasca ( fiecare litera detine si un animalut care va ajuta la citit ) dar sa si numere ( fiecare cifra va avea pe spate un ajutor in numarat ).
Jucarie harta lumii cu stegulete din lemn
Disponibil
60,00 RON
Cu jucaria harta lumii din lemn, invatatul poate fi interesant dar si distractiv in acelasi timp.
Antemergator din Lemn Cub 6 in 1
  • La reducere!
  • Pachet
Disponibil
220,00 RON 250,00 RON
2 Pareri
Aceasta jucarie ajuta la dezvoltarea miscarilor fine si de baza, la invatarea culorilor, invatarea literelor, numararea, invatarea formelor geometrice de baza, dezvolta abilitatile de asociere, dezvolta coordonarea ochi-mana si logica.
Set 4 Puzzle din Lemn cu Buton
Disponibil
59,00 RON
2 Pareri
Set 4 puzzle incastru din lemn cu buton, piesele sunt usor de manevrat datorita butonului cu care copilul poate manevra foarte usor piesele.
Puzzle Incastru Alfabet
Disponibil
Jucarii din Lemn

Puzzle Incastru Alfabet

20,00 RON
Puzzle incastru din lemn , care ajuta la dezvoltarea sortarii si distingerii formelor si culorilor. Materialul este din lemn de inalta calitate.
Casuta din lemn mica cu functii de sortare
Disponibil
25,00 RON
Jucarie educativa sortatoare in forma de casuta din lemn, compusa din materiale ecologice si non-toxice.
Jucarie din lemn sortatoare - Floricica
Disponibil
39,90 RON
Jucaria din lemn in forma de floricica te provoaca sa potrivesti fiecare culoare si forma geometrica la locul ei, dar si sa creezi diverse forme folosind piesele.
Cub din Lemn Montessori
Disponibil
Jucarii din Lemn

Cub din Lemn Montessori

CN69340
89,00 RON
Jucarie Cub din Lemn Montessori cu abac, ceas si diverse activitati, confectionat din lemn si pictat cu vopsele pe baza de apa.
Tabla Magnetica din Lemn Educativa
  • Nou
Disponibil
Tablite de Scris

Tabla Magnetica din Lemn Educativa

TBE033
82,00 RON
Tablita educativa din lemn cu 2 fete este perfecta pentru cel mic in a-l invata sa numere dar si sa deseneze sau sa scrie.
Turn Montessori din Lemn Curcubeu
  • Nou
Disponibil
39,00 RON
Turn Montessori din lemn colorat, jucarie distractiva pentru cel mic, invata culorile, invata sa numere, dezvolta coordonarea mana-ochi dar si multe altele.
Casuta educationala din lemn cu activitati
Disponibil
90,00 RON
Casuta educativa si interactiva din lemn cu activitati,cu functii de sortare a numerelor,functii de calcul si multe altele.
Jucarie inteligenta din lemn circuit Montessori
Disponibil
47,00 RON
Jucaria Montessori dezvolta imaginatia, lucrul in echipa si creearea de noi prieteni prin joaca dar si coordonarea mana-ochi.
Joc din lemn - Formeaza cuvintele
Stoc zero
66,00 RON
Puzzle jucarie din lemn "Formeaza cuvintele", cel mic poate invata sa formeze o multime de cuvinte, atat in limba romana dar si in limba engleza.
Puzzle din lemn Alfabet - Litere mari
Disponibil
35,00 RON
Puzzle din lemn alfabet cu litere mari, pe fata se regaseste tablita cu litere iar pe spate este o tablita speciala pe care se poate scrie cu un marker special inclus in set. Dimesiuni : 30 cm lungime / 20 cm latime Dimensiuni litere : 3.5 cm lungime / 1 cm grosime
Tablita Educativa din Lemn - Matematica
Disponibil
49,00 RON
Jucarie Tablita Educativa din Lemn Montessori Matematica , care stimuleaza imaginatia copiilor, coordonarea mana-ochi si multe altele.
Jucarie din Lemn - Oraselul Fericit
Disponibil
89,00 RON
Setul de jucarie din lemn Oraselul fericit cu masinute, cladiri si multe altele este o jucarie educativa si foarte distractiva, dezvolta coordonarea mana ochi a copilului, atentia dar si creativitatea.
Numaratoare din Lemn cu Alfabet
Disponibil
79,00 RON
Numaratoare din lemn cu alfabet, o jucarie educativa cu care cel mic va invata sa citeasca si sa numere, dar va cunoaste si anumite animalute.
Cub din lemn multifunctional cu diverse activitati
  • La reducere!
Disponibil
160,00 RON 185,00 RON
1 Pareri
Jucarie cub din lemn educativ si interactiv cu diverse activitati.
Jucarie din lemn Ceas
Disponibil
Jucarii din Lemn

Jucarie din lemn Ceas

27,00 RON
Jucarie ceas din lemn cu forme si numere, il poate ajuta pe cel mic sa invete orele ceasului si sa sorteze diferitele numere si forme in functie de pozitia fiecaruia.

Jucarii din lemn educative și interactive

Modelele noastre de jucarii din lemn educative si interactive sunt alegerea perfectă pentru a dezvolta imaginația și capacitățile copilului tău.

În jocurile create de faimosul pedagog Maria Montessori sunt incluse și  unele dintre cele mai cunoscute jucarii din lemn educative si interactive pentru cei mici. Cubul din lemn Montessori este o jucărie care ii va stimula capacitatile mentale, la fel ca turnul Montessori sau jucaria inteligenta sub forma de circuit. 

Toate acestea iți stau la dispoziție pe Kidino.ro. Copilul tău va adora să își stimuleze mintea cu aceste jucarii din lemn educative.

În plus, poți comanda un puzzle, o jucărie sortatoare sau un cub multifunctional. Este extrem de important ca inteligenta micuțului tău să fie stimulată de la vârste foarte fragede. Alege și tu jucăriile din lemn pe care le va adora! 

Joacă și invățare cu micuțul tău - jucarii din lemn educative!