Jucarii din Lemn

Tablita de scris educativa colorata - Tablita Scolarului
  • Nou
Disponibil
Tablita de scris educativa si colorata cu doua fete pentru copii care dezvolta imaginatia, ajuta la invatat dar ofera si distractie in acelasi timp.
Puzzle din lemn - Cifre si operatii
  • Nou
Disponibil
35,00 RON
Puzzle din lemn cifre si operatii, pe fata se regaseste tablita cu cifre si operatii matematice iar pe spate este o tablita speciala pe care se poate scrie cu un marker special inclus in set. Dimesiuni : 30 cm lungime / 20 cm latime Dimensiuni litere : 1 cm grosime
Puzzle din lemn Alfabet - Litere mici
  • Nou
Disponibil
35,00 RON
Puzzle din lemn alfabet cu litere mici, pe fata se regaseste tablita cu litere iar pe spate este o tablita speciala pe care se poate scrie cu un marker special inclus in set. Dimesiuni : 30 cm lungime / 20 cm latime Dimensiuni litere : 1 cm grosime
Puzzle din lemn Alfabet - Litere mari
  • Nou
Disponibil
35,00 RON
Puzzle din lemn alfabet cu litere mari, pe fata se regaseste tablita cu litere iar pe spate este o tablita speciala pe care se poate scrie cu un marker special inclus in set. Dimesiuni : 30 cm lungime / 20 cm latime Dimensiuni litere : 3.5 cm lungime / 1 cm grosime
Alfabetar din Lemn cu Abac si Tabla
  • Nou
Disponibil
89,00 RON
O tablita recomandata tuturor copiilor intrucat nu este doar o tabla banala, ci o tabla cu 2 fete ( una pentru marker iar cealalta pentru creta  ), o numaratoare iar pe spate cel mic garantat va invata sa citeasca ( fiecare litera detine si un animalut care va ajuta la citit ) dar sa si numere ( fiecare cifra va avea pe spate un ajutor in numarat ).
Jucarie de asamblat din lemn
  • Nou
Disponibil
Jucarii din Lemn

Jucarie de asamblat din lemn

86,00 RON
Nu este doar un scaun ci si un avion sau o masinuta, modelele realizabile din acest scaun sunt infinite. Totul tine de cel mic si de creativitatea lui care ii va fi stimulata la maxim, impreuna cu vaz, auz si coordonarea membrelor.
Autobuz Interactiv din lemn cu Xilofon
  • Nou
Disponibil
95,00 RON
Autobuz Interactiv din lemn cu Xilofon este atat o jucarie cat si un centru educativ intrucat el dezvolta gandirea, auzul, coordonarea mana-ochi, logica dar recunoasterea formelor si a culorilor.
Buburuza Vesela - Sortator din Lemn
  • Nou
Disponibil
63,00 RON
Buburuza vesela, sortatorul educativ din lemn cu 15 piese dezvolta coordonarea mana-ochi a celui mic, recunoasterea culorilor si a formelor dar si gandirea logica.
Jucarie din lemn sortatoare - Floricica
  • Nou
Disponibil
39,90 RON
Jucaria din lemn in forma de floricica te provoaca sa potrivesti fiecare culoare si forma geometrica la locul ei, dar si sa creezi diverse forme folosind piesele.
Joc din lemn - Formeaza cuvintele
Disponibil
66,00 RON
Puzzle jucarie din lemn "Formeaza cuvintele", cel mic poate invata sa formeze o multime de cuvinte, atat in limba romana dar si in limba engleza.
Jucarie ratusca mobila din lemn
Disponibil
41,00 RON
Ratusca din lemn care poate fi mutata, impinsa sau trasa invata copilul sa deosebeasca si sa inteleaga culorile.
Cutie inteligenta din lemn de tras
Disponibil
59,00 RON
Cutia sortator inteligenta din lemn ofera copilului tau nelimitate ore de joaca fara sa se plictiseasca. Dezvolta abilitatile motorii, de gandire si de coordonare ale celui mic. Este facuta dintr-un material rezistent si de foarte buna calitate.
Set 4 puzzle din lemn cu buton
Disponibil
60,00 RON
Set 4 puzzle incastru din lemn, avand atasat buton prin care copilul poate manevra foarte usor piesele. Imaginile si formele din setul de puzzle sunt cu cifre, litere, fructe si insecte.
Puzzle incastru din lemn multicolor - Cifre
Disponibil
35,00 RON
Puzzle incastru din lemn multicolor cu cifre, invata-l pe cel mic sa numere si sa faca diverse activitati intr-un mod amuzant cu aceasta jucarie.

Jucarii in lemn de inalta calitate,cu diverse activitati de invatare si dezvoltare ale celui mic.