Olite

Olita Muzicala Masinuta - Happy
  • + Cadou
Stoc zero
99,90 RON
Acceptarea si folosirea olitei de catre cel mic mereu a fost o provocare. Cu ajutorul olitei muzicale 3 in 1 in forma de masian mersul la olita poate deveni mai distractiv si mai facil, atat pentru mami cat si pentru bebe.
Caluta Antemergator 3 in 1 cu Olita
  • + Cadou
Disponibil
Antemergatoare

Caluta Antemergator 3 in 1 cu Olita

VI88826
175,00 RON
Calutul Antemergator olita 3 in 1.Formele animate il fac pe cel mic sa fie mai incantat in timp ce foloseste olita. Cu ajutorul rotilor aceasta jucarie se transforma intr-un mic scuter pentru cel mic.
Olita Portabila 2 in 1 - Travel Potty
  • + Cadou
Disponibil
Olita Portabila 2 in 1 ce poate fi transportata si montata foarte usor fiind alegerea ideala atunci cand calatoresti, olita poate fi folosita si acasa dar si cand sunteti in concedii iar cel mic are nevoie.
Olita muzicala multifunctionala- Cheer Potty
  • Pret redus / -22,00 RON
  • + Cadou
Disponibil
167,90 RON 189,90 RON
Olita muzicala - Cheer PottyInvatati sa folositi olita intr-un mod placut. Sistemul de recompensare cu sunete si melodii, precum si elementele realistice fac tranzitia de la olita la vasul de toaleta foarte usoara

Olite pentru copii,cu diverse forme si culori dar si cu muzica.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale.