Jucarii Bebelusi

Centru de Activitati 3 in 1 - Happy Baby cu salteluta
  • Nou
Disponibil
175,00 RON
Centru de Activitati 3 in 1 - Happy Baby cu salteluta pentru bebe.Salteluta ce creste odata cu cel mic, de la un simplu covoras la o canapea cu suport.
Jucarii de baie cu sunet Zebra si Elefant
  • Nou
Disponibil
Jucarii de baie cu sunet Zebra si Elefant, viu colorate care pot aduce clipe de distractie celui mic atunci cand face baie.
Jucarii de baie cu sunet Leu si Rinocer
  • Nou
Disponibil
25,00 RON
Jucarii de baie cu sunet Leu si Rinocer, viu colorate care pot aduce clipe de distractie celui mic atunci cand face baie.
Jucarii de baie cu sunet Girafa si Tigru
  • Nou
Disponibil
Jucarii de baie cu sunet Girafa si Tigru, viu colorate care pot aduce clipe de distractie celui mic atunci cand face baie.
Jucarie de Stivuire Ratusca Vesela
  • Nou
Disponibil
79,00 RON
Jucarie de Stivuire Ratusca Vesela, ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii ale copilului prin stivuirea inelelor culorate, ratusca se va aprinde si va reda melodii in timpul activitatii.
Masuta Girafa Interactiva si Multifunctionala
  • Nou
Disponibil
87,00 RON
Masuta muzicala cu lumini si mecanism rotitor, cilindru cu sunete pentru zi si noapte, trompeta muzicala, un mini pian si o girafa muzicala si cu lumini.
Salteluta cu Activitati Bebe Kick Piano 4 in 1
  • Nou
Disponibil
165,00 RON
1 Pareri
Salteluta Bebe Kick Piano 4 in 1 dezvolta recunoasterea culorilor, ajuta la dezvoltarea muschilor si coordonarea mana-ochi, a auzului si este foarte distractiva pentru cel mic.
Centru de activitati volan cu proiector
Disponibil
99,00 RON
Volan cu proiector 2 in 1. Muzica si proiectie HD cu doua stagii de joaca : intins pe spate si stand in fundulet.
Marele explorator - Globul pamantesc educativ 5 in 1
  • Pret redus / -30,00 RON
Disponibil
169,00 RON 199,00 RON
1 Pareri
Marele Explorator – Globul pamantesc educativ 5 in 1 ii prezinta celui mic minunile lumii, il invata geografie si ii ofera ore de distractie. Globul dezvolta abilitatile creative, atentia, forta dinamica, organizarea si gandirea.
Centru de joaca 3 in 1 - Cort, tarc si tunel
Stoc zero
170,00 RON
1 Pareri
Centru de joaca pentru copii 3 in 1 format din 3 piese (tunel,tarc si cort), cele 3 piese se pot imbina intre ele formand un centru de joaca si distractie pentru cei mici.
Jucarie zornaitoare pentru bebe
Disponibil
26,00 RON
Jucarie zornaitoare viu colorata cu sunete si material rezistent insotit de silicon pentru ca cel mic sa fie in siguranta.
Proiector interactiv pentru bebe
Disponibil
89,00 RON
Proiector in forma de iepuras cu sunete muzicale. Poate fi atasat de patut iar copilul il poate folosi stand in fundulet sau intins pe spate. Proiectie dubla cu claritate HD pentru ca cel mic sa vada clar imaginile.
Mini orga vacuta cu sunete si lumini
Disponibil
39,00 RON
Orga vacuta cu o multime de sunete si melodii, o orga multifunctionala putem spune care dezvolta gandirea, simtul muzicii, auzul dar si te invata lucruri noi
Jucarie interactiva mini piano
Disponibil
35,00 RON
Un pian micut viu colorata si foarte distractiv, dotat cu lumini si sunete, dezvolta abilitatile muzicale ale copilului, gandirea si auzul.
Jucarie interactiva mini drum
Disponibil
35,00 RON
O toba micuta viu colorata si foarte distractiva, dotata cu lumini si sunete, dezvolta abilitatile muzicale ale copilului, gandirea si auzul.
Tablita magica pentru desen 3D
Disponibil
75,00 RON
Tablita magica pentru desene 3D. Lasa-ti copilul sa exploreze o lume magica si sa fie mandru de desenele lui
Tableta educativa cu sunete pentru copii
Disponibil
Mica tableta educativa cu lumini si sunete.  Garanteaza ore de distractie dar productive, ore in care copilul tau va invata lucruri noi si interesante.
Jucarie muzicala si lampa de veghe Micul Curcubeu
Disponibil
Micul curcubeu vorbaret cu functie de lampa de veghe, viu colorat si cu multe cantece de cresa, sunete de animale si butoane precum : volum, on/off, play/pause si multe altele.