Jucarii Educative

Alfabetar din Lemn cu Abac si Tabla
Disponibil
89,00 RON
O tablita recomandata tuturor copiilor intrucat nu este doar o tabla banala, ci o tabla cu 2 fete ( una pentru marker iar cealalta pentru creta  ), o numaratoare iar pe spate cel mic garantat va invata sa citeasca ( fiecare litera detine si un animalut care va ajuta la citit ) dar sa si numere ( fiecare cifra va avea pe spate un ajutor in numarat ).
Set 4 Puzzle din Lemn cu Buton
Disponibil
59,00 RON
2 Pareri
Set 4 puzzle incastru din lemn cu buton, piesele sunt usor de manevrat datorita butonului cu care copilul poate manevra foarte usor piesele.
Jucarie din lemn sortatoare - Floricica
Disponibil
39,90 RON
Jucaria din lemn in forma de floricica te provoaca sa potrivesti fiecare culoare si forma geometrica la locul ei, dar si sa creezi diverse forme folosind piesele.
Cub din Lemn Montessori
Disponibil
Jucarii din Lemn

Cub din Lemn Montessori

CN69340
89,00 RON
Jucarie Cub din Lemn Montessori cu abac, ceas si diverse activitati, confectionat din lemn si pictat cu vopsele pe baza de apa.
Tabla Magnetica din Lemn Educativa
  • Nou
Disponibil
Tablite de Scris

Tabla Magnetica din Lemn Educativa

TBE033
82,00 RON
Tablita educativa din lemn cu 2 fete este perfecta pentru cel mic in a-l invata sa numere dar si sa deseneze sau sa scrie.
Turn Montessori din Lemn Curcubeu
  • Nou
Disponibil
39,00 RON
Turn Montessori din lemn colorat, jucarie distractiva pentru cel mic, invata culorile, invata sa numere, dezvolta coordonarea mana-ochi dar si multe altele.
Puzzle din lemn Alfabet - Litere mari
Disponibil
35,00 RON
Puzzle din lemn alfabet cu litere mari, pe fata se regaseste tablita cu litere iar pe spate este o tablita speciala pe care se poate scrie cu un marker special inclus in set. Dimesiuni : 30 cm lungime / 20 cm latime Dimensiuni litere : 3.5 cm lungime / 1 cm grosime
Tablita Educativa din Lemn - Matematica
Disponibil
49,00 RON
Jucarie Tablita Educativa din Lemn Montessori Matematica , care stimuleaza imaginatia copiilor, coordonarea mana-ochi si multe altele.
Jucarie din Lemn - Oraselul Fericit
Disponibil
89,00 RON
Setul de jucarie din lemn Oraselul fericit cu masinute, cladiri si multe altele este o jucarie educativa si foarte distractiva, dezvolta coordonarea mana ochi a copilului, atentia dar si creativitatea.
Numaratoare din Lemn cu Alfabet
Disponibil
79,00 RON
Numaratoare din lemn cu alfabet, o jucarie educativa cu care cel mic va invata sa citeasca si sa numere, dar va cunoaste si anumite animalute.
Jucarie din lemn Ceas
Disponibil
Jucarii din Lemn

Jucarie din lemn Ceas

27,00 RON
Jucarie ceas din lemn cu forme si numere, il poate ajuta pe cel mic sa invete orele ceasului si sa sorteze diferitele numere si forme in functie de pozitia fiecaruia.
Joc Copii Creativ - Genius Art
Disponibil
65,00 RON
1 Pareri
Joc mozaic creativ pentru copii Genius Art , ce stimuleaza imaginatia, coordonarea mana-ochi, creativitatea dar si concentrarea.Cu ajutorul acestui joc copii pot crea mozaicuri minunate ( mai exact 10 ) iar dupa ce termina un mozaic pur si simplu cel mic trebuie doar sa intoarca tabla si sa impinga piesele, iar dupa o poate lua de la capat.
Numaratoare din Lemn Montessori - Girafa
  • Pret redus / -10,00 RON
Disponibil
75,00 RON 85,00 RON
    Numaratoare din lemn in forma de girafa cu multe functii ce il vor atrage pe cel mic.    Jucarie din lemn de inalta calitate    Garantam ore de distractie si de invatat!    Foarte colorata    Recomandata copiilor cu varsta de 3+ ani
Tablita de lemn cu 2 fete Montessori - Donuts
Stoc zero
57,00 RON
Tablita de lemn cu 2 fete Montessori  este perfecta pentru cel mic atat in capacitatea de a il invata sa numere dar si sa deseneze sau sa scrie.
Tablita magica pentru desen 3D
Disponibil
75,00 RON
Tablita magica pentru desene 3D. Lasa-ti copilul sa exploreze o lume magica si sa fie mandru de desenele lui
Tabla de scris cu litere si cifre magnetice
Disponibil
85,00 RON
Tabla de scris pentru copii cu litere si cifre magnetice. Ajuta orice copil la scriere si citire
Puzzle din lemn Alfabet - Litere mici
Disponibil
35,00 RON
Puzzle din lemn alfabet cu litere mici, pe fata se regaseste tablita cu litere iar pe spate este o tablita speciala pe care se poate scrie cu un marker special inclus in set. Dimesiuni : 30 cm lungime / 20 cm latime Dimensiuni litere : 1 cm grosime
Puzzle din lemn - Cifre si operatii
Disponibil
35,00 RON
Puzzle din lemn cifre si operatii, pe fata se regaseste tablita cu cifre si operatii matematice iar pe spate este o tablita speciala pe care se poate scrie cu un marker special inclus in set. Dimesiuni : 30 cm lungime / 20 cm latime Dimensiuni litere : 1 cm grosime
Tablita de scris educativa colorata - Tablita Scolarului
Disponibil
125,00 RON
Tablita de scris educativa si colorata cu doua fete pentru copii care dezvolta imaginatia, ajuta la invatat dar ofera si distractie in acelasi timp.
Tablita Educativa de scris cu 2 fete - Micul Scolar
  • Pret redus / -15,00 RON
Disponibil
90,00 RON 105,00 RON
1 Pareri
Tabla dubla cu fata de magnet si fata de scris/desenat cu creta confectionata din lemn. Produsul poate fi folosit pentru a scrie sau desena cu creta, pentru a lipi magneti sau pentru a scrie cu carioca. Dotata cu o numaratoare care il va ajuta pe cel mic si un ceas.Material rezistent si durabil

Jucarii educative - distracție și educație!

Numărătoare, jucăriile sortatoare din lemn sau tăblițele magnetice sunt jucării distractive și utile pentru micuțul tău. Creați-vă propriile jocuri în timp ce învățați să numărați, să calculați, sau literele alfabetului. Gama noastră de jucarii educative vă poate ajuta să creați cele mai distractive și educative activități împreună.

Îi place să deseneze? O tăbliță de scris poate fi cea mai bună idee dacă vrei să își dezvolte acest talent. Kidino.ro îți pune la dispoziție mai multe modele de tăblițe de scris și alte jucarii educative de care să vă bucurați împreună.

Voi ce jucarii educative alegeți?