Tablite de Scris

Alfabetar din Lemn cu Abac si Tabla
Disponibil
89,00 RON
O tablita recomandata tuturor copiilor intrucat nu este doar o tabla banala, ci o tabla cu 2 fete ( una pentru marker iar cealalta pentru creta  ), o numaratoare iar pe spate cel mic garantat va invata sa citeasca ( fiecare litera detine si un animalut care va ajuta la citit ) dar sa si numere ( fiecare cifra va avea pe spate un ajutor in numarat ).
Tabla Magnetica din Lemn Educativa
  • Nou
Disponibil
Tablite de Scris

Tabla Magnetica din Lemn Educativa

TBE033
82,00 RON
Tablita educativa din lemn cu 2 fete este perfecta pentru cel mic in a-l invata sa numere dar si sa deseneze sau sa scrie.
Tablita Educativa din Lemn - Matematica
Disponibil
49,00 RON
Jucarie Tablita Educativa din Lemn Montessori Matematica , care stimuleaza imaginatia copiilor, coordonarea mana-ochi si multe altele.
Tablita de lemn cu 2 fete Montessori - Donuts
Stoc zero
57,00 RON
Tablita de lemn cu 2 fete Montessori  este perfecta pentru cel mic atat in capacitatea de a il invata sa numere dar si sa deseneze sau sa scrie.
Tablita magica pentru desen 3D
Disponibil
75,00 RON
Tablita magica pentru desene 3D. Lasa-ti copilul sa exploreze o lume magica si sa fie mandru de desenele lui
Tabla de scris cu litere si cifre magnetice
Disponibil
85,00 RON
Tabla de scris pentru copii cu litere si cifre magnetice. Ajuta orice copil la scriere si citire
Tablita de scris educativa colorata - Tablita Scolarului
Disponibil
125,00 RON
Tablita de scris educativa si colorata cu doua fete pentru copii care dezvolta imaginatia, ajuta la invatat dar ofera si distractie in acelasi timp.
Tablita Educativa de scris cu 2 fete - Micul Scolar
  • Pret redus / -15,00 RON
Disponibil
90,00 RON 105,00 RON
1 Pareri
Tabla dubla cu fata de magnet si fata de scris/desenat cu creta confectionata din lemn. Produsul poate fi folosit pentru a scrie sau desena cu creta, pentru a lipi magneti sau pentru a scrie cu carioca. Dotata cu o numaratoare care il va ajuta pe cel mic si un ceas.Material rezistent si durabil
Tablita pentru desenat cu 2 fete si cifre cu litere magnetice
Disponibil
139,00 RON
Tabla de desenat cu picioare si 2 fete: fata alba magnetica si fata neagra de scris cu creta. Tabla este reglabila si se poate demonta rapid, prin rabatarea picioarelor ceea ce ajuta la o depozitare si o transportare mai usoara.

Tablite de scris Kidino.ro - te distrezi si înveți împreună cu cei mici.

Si noi am avut tablite de scris când eram mici! Inventează și tu cele mai interesante jocuri educative pentru cei mici. Desene, litere și cifre, toate acestea îi vor ajuta pe micuții tăi să își dezvolte abilitățile creative. De asemenea, poți opta pentru tablite de scris magnetice. 

Comandă și tu tablite de scris pentru piticii tăi!