Supermarket Jucarie

Trusa Supermarket cu Roti - Elsa si Ana
  • + Cadou
Disponibil
Jucarii de Rol

Trusa Supermarket cu Roti - Elsa si Ana

NT837461J
65,00 RON
Trusa supermarket cu roti – Elsa si Ana contine toate elementele necesare unui adevarat cumparator. Trusa din material foarte durabil si foarte viu colorat. Cand este deschis se transforma intr-un adevarat supermarket.
Cos Cumparaturi de Jucarie - 56 Piese Incluse
  • + Cadou
Disponibil
99,00 RON
Caruciorul de supermarket care ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii, a gandirii, coordonarea mana-ochi si indeplineste orice curiozitate a celui mic.
Jucarie Fete Carucior cu Prajituri - Accesorii Incluse
  • + Cadou
Disponibil
135,00 RON
Caruciorul cu dulciuri indulceste pe oricine, echipat cu briose, inghetata, acadele si multe multe alte lucruri dulci el promite sa aduca un zambet pe fata oricui.Include chiar si un tort si un ceainic pentru ceiut.
Jucarie Stand cu Fructe din Lemn - Micul Comerciant
  • + Cadou
Disponibil
215,00 RON
Standul cu fructe si legume, cel mic invata de mic sa faca bani dar sa se distrese facand asta. Un mini magazine portabil cu alimente, mai exact sortimente de fructe si legume cu tot cu cantar, cutii si cutit.
Centru de Joaca Supermarket cu Accesorii Incluse
  • La reducere!
  • + Cadou
Disponibil
140,00 RON
Centrul de joaca Supermaket cu accesorii incluse este un cort ce se monteaza foarte usor si foarte spatios.Are o fereastra de unde copilul isi poate vinde produsele, o usa care se deschide dupa bunul plac dar si fereastra in spate. Pentru a nu rata niciun client cortul are si sonerie dar si o multime de fructe proaspete incluse ( struguri, mere, lamai,...
Set Supermarket de Jucarie - Rucsac - 17 Piese Incluse
  • + Cadou
Disponibil
63,00 RON
Set trusa supermarket portabila ce poate fi utilizata ca si rucsac, formata din 25 piese specifice magazinelor supermarket, aceasta trusa portabila iti lasa copilul sa isi intre in rol.
Supermarket de Jucarie - Mini Super Store
  • + Cadou
Disponibil
199,00 RON
Supermarket de jucarie Mini SuperStore cu 38 de accesorii incluse, lasa-ti copilul sa se distreze minunat intr-un rol de mic comerciant.Supermarketul dispune de sunete si lumini, cel mic poate exersa calculele cu ajutorul casei de marcat dar de asemenea poate invata sa recunoasca alimentele si culorile.
Jucarie Chiosc cu Desert - Inghetata
  • + Cadou
Disponibil
Jucarii de Rol

Jucarie Chiosc cu Desert - Inghetata

DS786G65
155,00 RON
Standul de inghetata, cel mic invata de mic sa faca bani dar sa se distrese facand asta. Un mini magazine portabil cu inghetata, mai exact 10 sortimente de inghetata cu tot cu casa de marcat, bani si produse.