Jucarii Infrumusetare

Comoda Infrumusetare cu Scaun si Accesorii Incluse
  • + Cadou
Disponibil
99,00 RON
Orice fetita isi doreste sa se machieze si sa se aranjeze. Cu aceasta masuta interactiva dotata cu lumini si sunete cea mica isi va putea face tabieturile si se va aranja dupa bunul plac.
Trusa Fashion cu Roti - Magic Girl
  • + Cadou
Disponibil
Jucarii de Rol

Trusa Fashion cu Roti - Magic Girl

NT74K825
65,00 RON
Micul set de infrumusetare portabil sub forma de ghiozdan. Toate necesare unei  fetite. Ghiozdan din material foarte durabil si foarte viu colorat. Cand este deschis se transforma intr-un adevarat salon de infrumusetare.
Masuta de Infrumusetare din Lemn - Accesorii Incluse
  • + Cadou
Disponibil
239,00 RON
Masa de infrumusetare din lemn pentru micutele printese cu oglinda si accesorii. Setul contine masuta  si accesorii precum foehn, sticlute parfum dar si creme. Toate accesoriile inclusiv masuta sunt pe tematica : capsunica.
Jucarie Pet Shop - Rucsac - 16 Piese Incluse
  • + Cadou
Disponibil
62,00 RON
Set trusa de vaterinar portabila ce poate fi utilizata ca si rucsac, formata din 17 piese specifice medicilor veterinari, aceasta trusa portabila iti lasa copilul sa isi intre in rol.
Masa de Frumusete cu Oglinda - Glamour - Accesorii Incluse
  • + Cadou
Disponibil
169,00 RON
Masa de frumusete pentru micutele printese cu scaunel, cu lumini si sunete incantatoare si cu oglinda magica, care atunci cand este atinsa lumineaza in partea de sus si incepe sa cante. Setul contine masuta,scaunel si accesorii.