Carucioare


Cauți carucioare copii? 

Te-ai oprit exact unde trebuia! Am pregătit pentru tine o selecție impresionantă de carucioare copii din care să alegi cele mai potrivite carucioare! Fie că preferi carucior bebe, carucior 3 in 1 sau pur și simplu carucioare copii ieftine, găsești aici tot ce ai nevoie pentru ca micuțul tău să se simtă excelent în timp ce mănâncă, se plimbă ori doarme.

De ce ai nevoie de un carut bebe?

Este o întrebare pe care ți-ai putea-o adresa dacă nu ești părinte, întrucât atunci când bebelușul tău vine pe lume, prima grijă este să îi asiguri toate ustensilele necesare prin care să îi faci viața micuțului tău confortabilă!

Căruciorul potrivit poate face cu adevărat diferența în viața de zi cu zi a bebelușului tău. Poate că vrei să îl plimbi în parc sau să dai o fugă rapidă la cumpărături, însă un marsupiu poate deveni incomod! Aici intervine nevoia pentru un carucior cu care să îl transporți pe cel mic simplu și rapid oriunde ai decide să mergi. Atât tu, cât și el vă veți simți ușurați după achiziția unui astfel de obiect absolut necesar în creșterea unui bebeluș.

Alege carucioare copii confortabile în care cel mic să se simtă nu doar confortabil, dar care să îl facă dispus să stea acolo cât timp îl plimbi sau ai nevoie de puțin timp pentru tine. Urmează să îți arătăm mai jos ce tipuri de carucioare ți-am pregătit. Ne-am gândit în primul rând la buzunarul tău, așa că găsești la noi carucioare copii ieftine.

Care sunt diferitele tipuri de cărucioare?

Există câteva tipuri de bază de cărucioare:

  • Cărucior de dimensiuni complete
  • Cărucior ușor sau umbrelă
  • Cărucior dublu
  • Suport scaun auto
  • Sistem de călătorie

Cărucior de dimensiuni mari

Dacă sperai să investești într-un cărucior care să te țină o mai mare perioadă de timp, nu trebuie să cauți mai departe de un cărucior de mari dimensiuni care se poate ajusta pe dimensiunile în funcție de creșterea și dezvoltarea bebelușului tău.

Astfel de cărucioare sunt mai mari, mai robuste și de obicei mai durabile, fiind opțiunea standard. În plus, multe modele vin cu o gamă completă de caracteristici care nu numai că fac plimbarea copilului o bucurie, ci și îți ușurează viața. Un astfel de carucior este opțiunea ideală pentru multe familii, un cărucior de dimensiuni mari acoperă toate elementele de bază:

  • Scaun larg, confortabil, bine căptușit
  • Opțiune de montare a scaunului orientat înainte sau în spate
  • Opțiunea de a atașa un scaun auto
  • Design convertibil care crește odată cu bebelușul
  • Coș spațios pentru depozitare

Cărucior ușor sau umbrelă

S-ar putea să nu fie la fel de complex precum un cărucior de dimensiuni mari, dar un cărucior umbrelă obține puncte în plus în momentul deplasărilor, fiindcă este extrem de ușor de manevrat în timp ce te afli în mișcare.

Adesea cântărește sub 15 kilograme, un cărucior ușor este conceput pentru portabilitate (unele vin chiar cu o curea de umăr). De asemenea, este ușor de pliat, ceea ce face ca depozitarea în portbagaj sau transportarea acestuia într-un avion, autobuz sau tren să fie facilă.

Cărucior dublu

Gemeni? Excelent! Atunci nu trebuie să te uiți mai departe de un cărucior dublu! Acest tip de cărucior permite șederea bebelușilor în tandem – adică unul stă în față, iar celălalt în spate sau simetric – când amandoi stau în linie, unul lângă altul. Cu mai mulți copii, această opțiune îți permite să manevrezi rapid un singur cărucior, iar din moment ce aceste modele sunt mai mari, există de obicei un spațiu de stocare amplu.

Suport scaun auto

Aceste cadre cu roți sunt construite pentru a transforma scaunul auto pentru bebeluși într-un cărucior într-o clipă (literalmente!). Suporturile pentru scaune auto sunt compacte și ușoare. Pentru o tranziție lină în și din mașină, acestea sunt convenabile și excelente pentru călătorii.

Sistem de călătorie

Așa cum explicam mai sus, un sistem de călătorie ușor de conectat îmbină un scaun auto pentru bebeluși cu un cărucior. Există sisteme de călătorie pentru cărucioare de dimensiuni mari sau ușoare astfel încât să poți alege un sistem pe tipul de cărucior care îți place cel mai mult. Dacă ai deja un scaun auto pentru bebeluși care se conectează la cărucior cu un adaptor (de obicei încorporat) înseamnă că îți poți muta bebelușul adormit din mașină în cărucior fără să îl trezești.

Cine s-ar fi gândit că vom ajunge să cumpărăm carucioare copii online? Totuși, așa este mult mai simplu și mai rapid. Cauți ce ai nevoie într-un singur loc, eviți deplasarea, iar confortul vine din faptul că produsele îți sunt livrate direct la ușa ta. Ce mai aștepți? Aruncă o privire asupra ofertei noastre și alege un carucior copii care se pliază cel mai bine pe nevoile tale!