Jucarii educative copii - Românii nu pot sta departe de cumpărături. De unde achiziționăm

Cumpărăturile s-au mutat în online

Știai că peste 50% dintre părinți cumpără jucarii online? A te duce în magazinele fizice ar putea fi în continuare distractiv. Cel puțin dacă ai timpul necesar, dar și certitudinea că vei găsi cu siguranță ceea ce cauți. Însă, oricând poți alege să cumperi online. Categoric, este mult mai simplu! Comanzi oricând, chiar și la miezul nopții, fără să te deplasezi fizic din casă în cazul în care ești obosit. Prin urmare, poți cumpăra jucarii educative copii de chiar și în ultimul moment! Găsești orice ai nevoie în oferta generoasă a magazinul de jucarii Kidino.

Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că mulți părinți preferă să cumpere jucarii educative copii online. A face achiziții online îți va permite să verifici recenziile, să compari prețurile și să ieși mult mai convenabil pentru buzunarul tău! Pe lângă banii economisiți, mai scutești timp și benzină. Nu vei mai fi nevoit să conduci până la un anumit punct fizic. Și, categoric, nu vei mai petrece timp căutând ceva ce s-ar putea să nu fie pe raft chiar în acel moment.

În online, orice ai alege, curierii livrează la ușa ta jucarii educative pentru copii! Deci, dacă ești presat de timp, vrei să îți surprinzi copilul cu cele mai simpatice daruri indiferent de ocazie, relaxează-te! Fără să te stresezi de limitările stocului, magazinul de jucarii Kidino are tot ce își poate dori juniorul tău! 

Dacă nu ai idei legat de ce ai putea să îi cumperi juniorului tău, ne-am gândit noi la toate! Iată propunerile de jucarii educative pentru copii din care tu să alegi ce ți se pare mai util pentru copilul tău în această etapă a vieții lui!

Deprinderea abilităților prin joacă

Vrei ca juniorul tău să zbârnâie și să ajungă să îndrăgească matematica? Un copil învață mult mai bine prin intermediul jocului. Mulți părinți pierd din vedere acest lucru. Dacă îi strecori informațiile atunci când se joacă, copilul le va percepe altfel. Va începe să memoreze în mod natural și se va bucura de acest proces.

Da, chiar și preșcolarul tău poate învăța toate acestea dacă va primi în dar jocul potrivit!  Un joc educativ din lemn stârnește abilitățile cognitive, îmbunătățește percepția vizuală și ascuțește funcțiile motorii. Dar, mai presus de toate, dacă alegi un astfel de joc, atunci îi vei stabili bazele matematicii de foarte timpuriu!

Învață-l noțiuni de bază în matematică! Jocul pe care îl propunem vine însoțit de două tăblițe cu suport din lemn. Tăblițele includ piese pentru operațiuni matematice. Deci, vei descoperi: 40 de cartonașe cu operațiuni matematice, 40 de numere pentru operații matematice și 18 semne pentru operații matematice.

Învățare prin joacă

Distracția poate fi un mod excelent prin care deprind abilități practice, acumulează cunoștințe și prin care își dezvoltă funcțiile vitale. Și cum copiii au nevoie de distracție, dar și de un mediu propice acumulării de informații, poți oricând să îi propui celui mic activități practice care să îl stimuleze.

La vârste foarte fragede, creierul unui copil se află încă în formare. Când cel mic învață noi emoții, construiește legături și încearcă să își amintească experiențe trecute, creierul lucrează în plus. Așa că, acum e momentul cel mai bun pentru ca juniorul tău să acumuleze informația precum un burete.

Dezvoltarea memoriei prin joacă

Jocurile de memorie sunt o modalitate excelentă de a stimula diferite aspecte ale dezvoltării copilului tău. Astfel de jocuri îi ajută pe copii să își perfecționeze  memoria, dar și să își dezvolte strategia. Jocurile de memorie îi obligă să gândească, să se concentreze și să își îmbunătățească refelexele.

Ce ar fi dacă i-ai da celui mic o mână de ajutor? Învață-l să își îmbunătățească memoria vizuală și abilitățile de recunoaștere a culorilor. Alege un joc de memorie cu 26 de piese identice din lemn cu bază în culori diferite. Jocul dezvoltă abilitatile cognitive, concentrarea, coordonarea mână-ochi, dexteritatea, funcțiile motorii, gândirea, memoria și atenția

Vei începe jocul prin așezarea tuturor pieselor în tabla de joc. După așezare, culorile de la bază nu se vor mai vedea, iar toate piesele vor arăta la fel. După așezarea pieselor trebuie să arunci cu zarul și să vezi care este culoarea indicată. Culoarea indicată de zar trebuie eliminată din joc. Păstrezi piesa doar în cazul în care ai nimerit culoarea. Altfel, piesa se așează la loc. 

Comentarii (0)