De ce să alegi masinute electrice copii pentru copilul tău?

Ce alegi dintr-o mulțime de variante de jucării pentru copilul tău? Cel mic se plictisește rapid și este  într-o stare de curiozitate continuă. Ce îi va stimula curiozitatea? Există foarte multe jucării pe piață  pentru cei mici și poți alege pentru micuțul tău fel și fel de modele de jucării. Dar ce se întâmplă  când se plictisește de toate? Tocmai i-ai luat un nou fotoliu copii și deja s-a plictisit. Ieșiți în parc și  parcă nici varianta unei trotinete copii nu-l mai încântă. Ce rămâne de făcut? Îl surprinzi cu un  model de masinute electrice copii. Poate te întrebi de ce să alegi masinute electrice copii pentru  copilul tău. Citește în continuare acest articol pentru a înțelege de ce aceste mașinute electrice  copii sunt o investiție bună.  

De ce sunt așa de apreciate aceste masinute electrice copii? 

Cei mici îi imită pe cei mari 

Poate nu ai observat asta, dar copiii se distrează pe cinste imitându-i pe părinți. De aceea, alegerea  unei masinute electrice copii pentru cel mic va fi o mare distracție și plăcere pentru el. Se va distra  de minune jucându-se de-a șoferul, să fie la fel ca părinții lui. 

Există modele de masinute electrice copii precum cele reale 

Ce le face atât de apreciate este faptul că aceste masinute electrice copii sunt modele în miniatură  de mașini reale. Copilul tău se va plimba prin parc cu un Mercedes sau un Ferrari. Aceste masinute 

electrice copii sunt alternative foarte distractive pentru cei mici pentru a se juca alături de prietenii  lor.  

Copilul tău are control asupra unei masinute electrice copii  

Comparativ cu alte jucării, când alegi masinute electrice copii copilul tău va avea control asupra ei.  Este diferit față de trotinete copii sau alte jucării, deoarece cel mic va simți că el conduce mașinuța.  Ceea ce este adevărat, doar că aceste masinute electrice copii îți oferă și ție control asupra lor cu  ajutorul unei telecomenzi de control parental.  

Cum funcționează aceste masinute electrice copii? 

Dacă te întrebai cum funcționează sau cât de practice sunt aceste masinute electrice copii, să știi că  principiul de funcționare este foarte simplu. Acesta se bazează pe baterii sau acumulatori cu  reîncărcare. Copilul tău se va bucura din plin de aceste masinute electrice copii în calitate de șofer.  Autonomia bateriilor ajung până la 3 ore pentru masinute electrice copii.  

În cazul tuturor jucăriilor pe care le alegi pentru copilul tău, siguranța acestuia este pe primul loc în  procesul decizional. Nu trebuie să îți faci griji în cazul acestor masinute electrice copii. Dacă te  gândeai că ar putea fi periculoase, să știi că acestea ating viteze maxime doar de 6 sau 7 km/h.  Această viteză maximă este suficient de mică pentru a știi că cel mic este în siguranță și suficient de  mare pentru ca el să se distreze de minune. Jucându-se cu aceste masinute electrice copii se va  simți un șofer adevărat, iar tu te vei bucura că ai făcut cea mai bună alegere pentru micuțul tău.  

De asemenea, pentru siguranța celor mici, aceste masinute electrice copii sunt dotate cu centuri  de siguranță. Exact ca în cazul unei mașini adevărate, cel mic va învăța importanța centurii de  siguranță. Cu ajutorul acestor masinute electrice copii, când va crește va ști că purtarea centurii de  siguranță este obligatorie. Totodată, aceste masinute electrice copii au amortizoare pentru  absorbția șocurilor. 

Care sunt caracteristicile unei masinute electrice copii? 

Dotarea unei masinute electrice copii nu este prea diferită de cea a unei mașini reale. Fiind o  variantă fidelă a mașinilor reale, dotările unei masinute electrice copii sunt următoarele:  

Claxon 

Bord luminat 

Cutie de viteze 

Interior din piele 

Oglinzi rabatabile 

Spațiu de depozitare 

Comutator înainte-înapoi 

Sunete ce imită un motor real 

Redare auto Bluetooth sau USB 

Atingerea vitezei în mod progresiv 

Cum să alegi un model de masinute electrice copii?

Sursa: https://www.freepik.com/home 

Există destul de multe modele de masinute electrice copii din care să alegi. Cum știi care este cea  mai potrivită pentru copilul tău? Ei bine, trebuie să iei în considerare, în primul rând vârsta  copilului tău. În medie, aceste masinute electrice copii sunt pentru copii cu vârste între 2 și 7 ani.  Sunt câteva modele și pentru copii până la 10 ani. De aceea, trebuie să alegi un model de masinute  electrice copii potrivit vârstei copilului tău. 

În al doilea rând, un aspect care face diferențierea între modelele de masinute electrice copii este  greutatea copilului. Dacă crezi că micuțul tău va crește în greutate, alege un model cu o greutate  acceptată mai mare pentru a fi o achiziție pe termen lung.  

Ultimul lucru pe care să îl ai în vedere este ce fel de masinute electrice copii i-au atras atenția  micuțului tău. Există alături de modelele de masinute electrice copii care imită mașini reale și  variante precum un motostivuitor. În funcție de ce model de masinute electrice copii alegi pentru  copilul tău, acesta va avea un rol diferit în dezvoltarea micuțului tău.  

Ce trebuie să iei în considerare când cumperi masinute electrice copii? 

În funcție de vârsta copilului tău, trebuie să iei în considerare anumite lucruri ca aceste masinute  electrice copii să fie potrivite pentru acesta.  

Masinute electrice copii 0-2 ani 

Dacă copilul tău este încă foarte mic, acesta este predispus să cadă. Pentru a evita accidentele,  modelul de masinute electrice copii pe care trebuie să îl alegi este unul cu caracteristici speciale  care să aibă un scaun potrivit pentru cel mic. Aceste masinute electrice copii au un motor foarte  mic, deci nu vor prinde viteze foarte mari. Pentru copiii mai mici de 2 ani, aceste mașinuțe nu au la  fel de multe pedale ca cele pentru copii mai mari. De obicei, acestea sunt controlate cu un singur  buton și se folosesc în casă.  

Masinute electrice copii 3-5 ani

Până la această vârstă, cu siguranță copilul tău și-a dezvoltat abilitățile motorii și reflexele. De  aceea, va putea utiliza un model mai avansat de masinute electrice copii. Aceste modele pentru  copiii cu vârste între 3 și 5 ani sunt mai asemănătoare cu mașinile reale, față de modelele pentru  copiii sub 2 ani. Poți opta pentru o mașinuță care să aibă și un loc pentru pasager. Copiilor le face  mare plăcere să aibă un copilot. De obicei, se vor juca alături de prieteni, frați sau verișori. 

Masinute electrice copii 5-8 ani 

Modelele de masinute electrice copii pentru vârste între 5 și 8 ani pot fi folosite afară, pe diferite  tipuri de teren. Acestea au mai multe funcții, cum ar fi mersul în marșarier. Pentru această  categorie de vârstă există modele de masinute electrice copii licențiate, versiuni în miniatură ale  mașinilor populare. Câteva exemple ar fi modele de jeep-uri, Lamborghini, Ferrari sau chiar  Mercedes. Dacă micuțul tău este pasionat de mașini, cu siguranță îi va plăcea un model de  masinute electrice copii.  

Masinute electrice copii 8+ ani 

Dacă copilul tău este mai mare de 8 ani va avea parte de cea mai realistă experiență de șofer.  Modelele de masinute electrice copii peste 8 ani sunt cele mai avansate. Acestea au numeroase  funcții asemănătoare cu mașinile reale, cum ar fi cutie de viteze și sunete care imită un motor.  Mașinuțele pentru copii mai mari de 8 ani vor fi cele care ajung la cea mai mare viteză, dar care  rămân sigure și distractive pentru cel mic.  

Care sunt beneficiile unei masinute electrice pentru  copilul tău?  


Principalul beneficiu al acestor masinute electrice este stimularea curiozității copilului tău.  Indiferent dacă este fetiță sau băiat, cel mai probabil s-a întrebat cum ar fi să poată conduce ca  mami sau tati. Alegând un model de masinute electrice copii îi vei putea satisface curiozitatea. Mai  mult, cel mic își va dezvolta abilitățile și va putea descoperi plăcerea pentru condus. Aceste  masinute electrice copii sunt alegerea perfectă pentru creșterea atenției și a coordonării celui mic.  Nu doar că sunt distractive, dar vor contribui la dezvoltarea copilului tău. Găsește pe Kidino.ro modelul de masinute electrice copii ideal pentru micuțul tău!

Comentarii (0)