Top 5 jucării bebeluși pentru dezvoltare

Cei mici au preocupări diverse, însă cu ajutorul unor jucarii bebelusi potrivite vârstei, aceștia se pot distra și învăța o grămadă de lucuri. Am realizat astfel un top cu modele de jucarii copii care să contribuie la evoluția micuților în timp ce desfășoară activități care le plac.

1.     Jucării vorbitoare

Cei mici se vor amuza, vor învăța și se vor juca cu obiectele care folosesc tehnologia pentru a le ține companie. Multe dintre ele folosesc o tehnică cu etape de învățare. Deoarece fiecare bebeluș se dezvoltă în ritmul său, această tehnologie vă oferă posibilitatea de a selecta etapa de dezvoltare cea mai potrivită pentru copilul dumneavoastră! Există o varietate de cântece, fraze și sunete adecvate din punct de vedere al dezvoltării, în nivelurile de joacă.

2.     Telefon de tip jucărie

De cele mai multe ori, acesta se regăsește cel mai des la categoria de jucarii baieti. Însă, foarte multe fetițe se vor bucura să primească un asemenea cadou, observând părinții discutând la telefon sau rezolvând probleme casnice. Astfel, puteți înlocui clasicele modele de jucării cu jucării interactive pentru copii. Aceștia își vor intra în personaj foarte bine și vor adora senzația de a fi adult, care are multe lucruri de rezolvat zilnic. Aceste jucării ajută la dezvoltarea aspectelor precum comunicarea, atenția distributivă sau chiar atașarea de anumite obiecte, fiind cadouri de la părinți.

3.     Premergătoare cu diverse elemente

Acestea sunt preferatele bebelușilor care încă realizează primii pași. Le oferă susținere și îi ajută să își țină echilibrul. Dacă găsiți, puteți opta pentru modele care să fie animate de diverse jucării incluse. Cei mici vor fi determinați să petreacă mai mult timp cu acestea. Vă recomandăm să alegeți modele care  sunt realizate din lemn sau platic subțire, care permite deplasarea lui oriunde, pentru a putea copilul să facă pași chiar dacă sunteți în vizită la prieteni.

 

4.     Microfoane interactive

Cei mici își doresc să fie în central atenției mereu. Astfel, cu ajutorul unei asemenea jucării veți putea să faceți adevărate spectacole la care actorul principal să fie copilul vostru. Pe lângă aceste aspecte, microfoanele interactive au rol important în dezvoltarea copiilor. Contribuie la căpătarea de încredere în sine, ajută la crearea unei urechi muzicale dar vă ajută să construiți o relație cu cel mic, participând la recitalele lui.

5.     Carusele muzicale

Părinții caută mereu carusele care să diversifice constant creativatea copiilor și activitatea zilnică. Indiferent că ești în cautarea unui model care conține personajele preferate ale celui mic, sau elemente diverse precum animale sau flori, îți recomandăm să alegi un model care ajută la dezvoltarea emoțională. O astfel de jucărie contribuie  la recunoașterea culorilor, dezvoltarea auzului și a vederii. Elementele zornăitoare dintr-un carusel pentru copii sunt foarte atractive și captivante pentru cei mici.

 

 

 

Comentarii (0)