Iată rețeta pentru o familie fericită! Acum că a venit vara, ia-ți familia lângă tine și ieșiți la distracție! Chiar dacă nu ai apucat încă să îți faci planuri de vacanță, nu dispera! Există alternative la fel de distractive pentru familia ta! Iată mai jos câteva jocuri și jucării pe care tu și familia ta trebuie neapărat să le încercați vara aceasta. Garantăm și câteva bonusuri: sănătate, voie bună și bucurie!

1.     Minte sănătoasă în corp sănătos

Fiind vorba de cei mai importanți oameni din viața ta, sănătatea este o prioritate. Iar pentru asta familia ta are nevoie de un mediu de viață vesel, o alimentație echilibrată și mult sport. OK, poate că pentru bebele tău, de exemplu, toate aceste lucruri sună foarte plictisitor. Atunci cum poți îmbina o viață echilibrată cu distracția? Răspunsul este mai simplu decât crezi. Ai nevoie doar de două ingrediente: niște jucarii de exterior precum trotinetele sau chiar cosurile de baschet și compania celorlator membri ai familiei. Petrece-ți weekendul afară, în  natură, făcând sport și jucându-te cu cei mici. Nu ai idee cât de bine va face acest timp petrecut sănătos în natură! Și totul doar cu niște jucarii de exterior și multă voie bună!

2.     Un pic de îndemânare nu strică niciodată

Și aici ne referim la faptul că cel mic nu trebuie să facă vreo pauză în învățare. Dar asta nu înseamnă că trebuie să citească non-stop. Dimpotrivă! Poate folosi niște jucarii educative precum tablite educative de scris, numărătoare, jocuri puzzle sau chiar cuburi de lemn. Partea cea mai bună este faptul că aceste jucarii educative pot fi împărțite. Da, ai auzit bine, hai la joacă cu micuțul tău! Când a fost ultima oară când ai făcut un puzzle? Nu doar cel mic se va simți bine, această activitate te mai scoate și pe tine din rutină și stres!

3.     Vacanță înseamnă relaxare

Vacanța nu înseamnă pentru cel mic doar pauză de la grădi sau de la școală, ci și un pic de relaxare. Și cum poate face asta mai bine decât prin lenevit acasă? Ei bine, acum există niște super fotolii de bebelusi care nu trebuie să lipsească din casa unor părinți de bebe! De ce? Când le vei vedea, vei înțelege imediat!

Aceste fotolii de bebelusi vin în zeci de forme, animăluțe de tot soiul, culori și … personaje! Pikachu, Mickey Mouse, Minioni și nu numai! Toate personajele preferate ale bebelui tău așteaptă să îl îmbrățișeze pe micul tău învățăcel! Așadar, lasă-te ajutată de minioni, animăluțe și personaje Disney ca să îl adormi pe cel mic. Sau lasă-i pe aceștia să va țină companie ție și copilului când citiți povestioare, desenați sau vă jucați împreună!

 

Da, este așadar extrem de simplu să-ți  păstrezi familia fericită. Urmează rețeta aceasta și vei vedea rezultatele instantaneu! Timpul de calitate petrecut cu familia ta este un lucru extrem de prețios! Iar dacă știi cum să aduci distracția în familie, fericirea vă e garantată! 

Comentarii (0)