Perfecte pentru afară! Idei de activități pentru  vara aceasta

În sfârșit am terminat cu suspinatul la geam când vedeam că afară era vreme mohorâtă! Parcă vremea aceasta călduroasă de vară pe care am așteptat-o cu toții cu nerăbdare în ultimele luni încearcă din răsputeri să ne scoată afară din casele noastre. Și, să fim sinceri, parcă nici cel mic nu mai rezistă să stea în casă și să se joace cu aceleași jucării la nesfârșit.

 Acum este momentul perfect pentru a ieși afară la plimbare sau, de ce nu, chiar la distracție, cu copilul tău! Și dacă vrei să fii într-adevăr o mămică-model și să te implici 100% în viața celui mic atunci hai să te alături mamelor COOL. Nu știi cum să faci asta? Nimic mai simplu de atât, doar ia aminte la cele câteva tips-uri oferite de noi de mai jos.

Iată cum să creezi momente de neuitat în aer liber alături de copilul tău!

O super-vânătoare de comori

Da, ai auzit bine. O vânătoare de comori care să te pună în mișcare și pe tine și pe cel mic! Poate ceva mai mult decât ar face-o niște jucării precum tipurile de trotinete pentru copii sau poate un  tarc de joaca pentru copii ca acesta de aici.

Poți ascunde mici comori în jurul casei tale. Sau, dacă locuiești într-un apartament, poți să îi chemi și pe prietenii lui și să organizați în parc o întreagă astfel de aventură a comorilor!

Alegeți împreună câteva jucarii de exterior

Dacă totuși vânătoarea de comori nu-i pe placul tău, atunci poți merge cu cea mai la îndemână variantă: jucariile de exterior. Ce înseamnă asta? Doar că cel mic își petrece copilăria așa cum ar face-o orice copil sănătos tun! Cu trotinete, biciclete, ori tarc de joaca cu bile colorate pe care cel mic îl împarte cu ceilalți prieteni ai săi! “Metoda” acestor jucarii de exterior este cel mai simplu mod de a te asigura că ai un copil sănătos și fericit. În special pentru că cei mici au mare nevoie de distracție și de prieteni pentru socializare, dar și de activități în aer liber, mai ales când afară sunt muuulte grade cu plus.

Astfel ei se vor dezvolta armonios și le va fi mult mai ușor în anii adolescenței.

Un picnic colorat la iarbă verde

Nimic nu e mai sănătos decât prânzul în natură, la iarbă verde și aer proaspăt. Iar acum poți să adaugi și puțină distracție pentru copilul tău. Cum anume? Prin zecile tipuri de jucarii de exterior precum măsuțe din lemn și seturi de picnic de jucărie. sau acele jocuri cu baloane de săpun. Un weekend în natură e ideea perfectă pentru familia ta!

Așadar, fie că vă aventurați într-o vânătoare de comori, fie că mergeți pe varianta distracției în natură cu trotinete si jocuri cu baloane de săpun într-un țarc de joaca din propia curte, nu uita un lucru! Cel mai important aspect e faptul că prin toate aceste activități în aer liber, petreceți mult mai mult timp împreună. Distracția împreună înseamnă și o familie mai unită și mai fericită!

 Așa că, voi ce planuri aveți pentru weekend?

Comentarii (0)