Iată că în sfârșit a venit vacanța de vară! E liber la distracție și voie bună, atât pentru noi, cei mari, cât și pentru copii. Cel mai probabil deja ți-ai rezervat zborul către un centru istoric sau o plajă exotică. Super! Doar că, pe lângă destinație, ar mai fi ceva de luat în calcul. Copilul tău ce va face atâtea ore în avion, tren sau mașină? Cum îl vei ține ocupat pe micuțul tău astfel încât să nu se plictisească sau să nu îi deranjeze pe ceilalți? Îți spunem noi: cu jucarii interactive pentru copii! Iată câteva exemple de jucarii educative ce îl vor ține ocupat tot drumul pe micuțul tău.

Dacă drumul către destinație este unul foarte lung, atunci asteaptă-te ca cel mic sa se plictiseasca imediat. Scapă de întrebarea „am ajuns?” cu niște tablite educative  de scris sau desenat. Cel mai important este că va fi extrem de implicat și concentrat în activitatea sa. Cu aceste tablite educative atât imaginația cât și timpul o să zboare!

Alte alegeri ingenioase pentru când plecați la drum sunt acele jucarii interactive pentru copii. Și cum se poate ca micuțul tău să plece în vacanță fără cel mai bun prieten al său? Ursuleții de plus, figurinele și păpușile sunt printre cele mai populare jucarii interactive pentru copii. Pentru ei este cu siguranță foarte important să-și petreacă vacanța împreună cu familia și cel mai bun prieten.

Să nu uităm totuși că, deși în vacanță cei mici își reîncarcă bateriile, ei nu incetează niciodată să învețe. Împușcă doi iepuri dintr-o lovitură cu acele jucarii educative. Cel mic învață jucându-se iar timpul trece mult mai ușor atât pentru tine, cât și pentru el.

Cu asemenea jucarii și activități, copilul tău n-o să își dorească să ajungă prea curând la destinație! Fă din fiecare zi o vacanță!