Returnare/Schimb de produs/produse
In aceasta sectiune a magazinului online Kidino.ro aveti afisate toate informatiile si drepturile rezervate in cazul returului.In urma intrarii in vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunta la achizitia in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Sau in cazul in care doresc alt produs la fel sau diferit in schimbul celui primit.

Plata transportului retur :

 • In cazul defectelor (defecte de fabricatie ascunse, functionalitati defectuoase, componente lipsa), Kidino.ro va suporta costul aferent returului;
 • In cazul in care produsul livrat este conform comezii plasate,iar dvs. doriti returnarea lui din proprie initiativa,costul aferent returului va fi suportat de catre client iar aceasta suma de bani va fi retinuta din suma rambursata in contul bancar. Iar taxa se va retine din suma rambursata.


Nu sunt acceptate urmatoarele produse :

 • Produse consumabile, care prin natura lor, odata folosite nu pot fi revandute sub nici o forma.
 • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri .
 • Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2)
 • Produsele primite cadou in urma unei perioade promotionale sau a unui concurs.

Exceptari de la dreptul de retragere conform Art.16 din OUG 34/2014:

 • lit. d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid - produsele gonflabile
 • lit. e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator - produsele gonflabile care sunt umflate cu gura, fara o pompa speciala.


Procedura de retur :

 • Pentru a ne informa ca doriti sa returnati produsul este necesar sa ne trimiteti un e-mail pe adresa [email protected] / sau un mesaj pe WhatsApp/Facebook Messenger cu FORMULARUL DE RETUR/SCHIMB completat conform cerintelor la scurt timp dupa hotararea luata asupra produsului in maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului,cererile trimise dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare;

*Dupa trimiterea cererii catre Kidino.ro,in maxim 48h lucratoare o sa fiti contactat de un operator telefonic sau prin mesaj care o sa va indrume spre returnarea lui. (Timpul de raspuns poate varia in functie de perioada in care s-a trimis cererea,in perioadele de vacante si sarbatori legale,timpul de raspuns se poate mari);

Pasii urmand a fi luati in cosiderare de catre client pentru retur :

 1. Produsul trebuie ambalat corespuzator,pentru a ajunge la noi fara urme de uzura sau fara a suferi socuri sau lovituri in timpul transportului)
 2. Returnarea produsului se va face asa cum a fost primit,cu toate accesoriile originale,etichetele si ambalajele lui
 3. Daca acesta vine in cutie de carton presat,va rugam sa il impachetati in aceeasi cutie,dar intr-un mod corespuzator pentru transport iar cutia nu trebuie sa dispuna de rupturi sau alte defecte pentru a evita murdarirea sau lovirea continutului in timpul transportului.


ATENTIE!


*Orice retur care nu va fi cauzat de Kidino,va beneficia de un tarif fix de 20 LEI,aceasta suma va fi retinuta din banii rambursati conform returului
*Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia. In situatia in care produsul va fi preluat de catre noi, suma va fi returnata in termen de 14 zile de la primirea notificarii de retragere.

ATENTIE !!!


1.1    TRIMITEREA PRODUSULUI RETUR NEAMBALAT CORESPUNZATOR SAU CU ETICHETA DE AWB LIPITA PE CUTIA PRODUSULUI VA ADUCE LA O TAXARE A CLIENTULUI DEOARECE ACEL PRODUS O SA FIE CONSIDERAT SI DAT SPRE REVANZARE CA PRODUS SECOND-HAND.
1.2    IN CAZUL TRIMITERII PRODUSELOR DE CATRE CLIENT FARA A ANUNTA FIRMA KIDINO.RO CU RAMBURS LA DESTINATAR ELE VOR FI REFUZATE SI RESTITUITE CLIENTULUI. TRIMITEREA PRODUSELOR PRIN CURIERUL DUMNEAVOASTRA SE PLATESTE DE CATRE DUMNEAVOASTRA
1.3    COLETELE NU SE TRIMIT PRIN POSTA ROMANA
1.4    RETURURILE/SCHIMBURILE NU SE VOR FACE FARA A SE COMPLETA FORMULARUL ( HTML)
1.5    INAINTE DE A PRIMI SUMA ACHITATA PE COMANDA INAPOI VOM LUA PRODUSUL PENTRU O VERIFICARE IAR IN DECURSUL A 2-4 ZILE LUCRATOARE BANII VOR FI RESTITUITI IN CONTUL BANCAR OFERIT DE DUMNEAVOSTRA ( LA CERERE VA PUTEM OFERI SI O DOVADA DE PLATA )
1.6    FORMULARUL POATE FI DESCARCAT IN FORMAT PDF SAU WORD, PENTRU A PUTEA FI COMPLETAT ATAT DE MANA CAT SI DIGITAL.


Pentru alte intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati

Informarea referitoare la intentia de retur se face la una din urmatoarele :

 • Adresa de e-mail : [email protected]
 • Numar de telefon : 0764856056 – WhatsApp/Text/Telefonic
 • Facebook Messenger – Kidino.ro


Descarca formular retur in format PDF

Descarca formular retur in format DOC

Va multumim pentru intelegerea acordata !!