• + CADOU
Jucarie Vorbitoare Patrula Catelusilor

Jucarie Vorbitoare Patrula Catelusilor

NT9231
In stoc
65,00 lei
LIVRARE IN 1-3 ZILE LUCRATOARE
Cadou surpriza - Pentru orice comanda!

Chase sau Marshall, 2 dintre eroii principali ai patrulei.  Cel mai potrivit cadou pentru copii, acaparand atentia acestora si ajutandu-i sa-si dezvolte limbajul si creativitatea.

Model

  • Iti oferim ajutor in a alege cadoul perfect, conteaza pe noi! Iti oferim ajutor in a alege cadoul perfect, conteaza pe noi!
  • Livrare in 1-3 zile lucratoare, taxa unica indiferent de localitate sau greutate. Livrare in 1-3 zile lucratoare, taxa unica indiferent de localitate sau greutate.
  • Nu esti multumit de produs? Stai fara griji, ai 14 zile la dispozitie in care il poti returna. Nu esti multumit de produs? Stai fara griji, ai 14 zile la dispozitie in care il poti returna.

Chase sau Marshall, 2 dintre eroii principali ai patrulei.  Cel mai potrivit cadou pentru copii, acaparand atentia acestora si ajutandu-i sa-si dezvolte limbajul si creativitatea. Este o jucarie amuzanta si educativa in acelasi timp. Inregistreaza si repeta tot ceea ce ii spui cu o voce foarte haioasa.
 
Functioneaza cu baterii.

Jucaria inregistreaza, reda muzica, functioneaza prin atingere dar si spune povesti. Toate cele enumerate sunt acompaniate de jocuri de lumini.

Te provocam sa testezi jucaria, atentie fiecare atingere declanseaza un sunet sau o activitate.

Varsta recomandata : 3+ ani
Dimensiune : 10 cm latime x 22 cm inaltime

Nu exista pareri pana acum

16 alte produse in aceeasi categorie: